![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHEy38haocZZUKQXgjg0zEqJ3DkR6-7Tqfl7Kz7wJRXXTnvuThGs5b79rDBNbQJGYSu9_RnL-3i3ExyyRxe5uQxxIPvL3vrwLhSFbI2TzXEtdP6uNJ5eAJzXgLp17faW1nWLGw1M272Ao/s320/2010.03.21.+017a.jpg)
-1/2kg sertéscomb(nekem most karaj volt,de a comb jobb)
-4sárgarépa,2zöldség,1zeller,zöldborsó(ízlés szerint)
-vegeta,bors,só
-1 fej vöröshagyma,pár gerezd fokhagyma
-1 kanál liszt,kevés zsír
A húst apró kockákra vágom,kevés zsírt hevítek,ráteszem a húst,egy kis répát(hogy kiadja a szinét),ráteszek egy kanál lisztet,kicsit pirítom,felöntöm vízzel(lehet húslé is).Vöröshagyma,zeller.só,bors bele.Mikor félpuha a hús,beleteszem a kockára vágott sárgarépát,zöldséget,zöldborsót.Fokhagymát is,és a fagyasztóból raktam bele paprikát.Lassú túzön főzöm.Mikor kész,meghintem petrezselyemzöldel.
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése