Szóval,a dagadót megmosom,felszúrom(ezt a hentes is megteszi,ha kérem),sózom.
Egy kisebb fej vöröshagymát zsíron megdinsztelem,hozzáadok két doboz májkrémet(lehet rende csirkemáj is,de nekem nem volt).jó sok apróra vágott petrezselymet,borsot,sót,egy tojást,egy-két beáztatott,kinyomkodott zsemlét.Az egészet jól összedolgozom,kis lángon.Betöltöm a dagadóba,hústűvel bezárom.Tetejét megint megszórtam durva szines borssal.Pirosra sütöm,200fokon.
Főtt rizst adtam hozzá.
Gyerekek nyelték,mint kacsa a nokedlit :)!
5 megjegyzés :
Szegény mamám készítette ezt minden karácsonykor. Én csak tölteléket eszem meg!:)
Még csak anyósnál ettem ilyet, de nekem nagyon ízlett. Tényleg guszta
Finom ebéd!Most veszem észre milyen szép a blogruhád. Szeretem mert világos. Gratula!!!
Hűű, nagyon jól néz ki! Már ezer éve nem ettem, nálunk anyum a dagadófelelős. :))
Nagyon-nagyon guszta!!!! Már olyan régen csináltam, hogy nem is emlékszem rá. Köszi az ötletet!!
Nagyon csinos lettél, szép a szín, gratulálok hozzá.:)
Megjegyzés küldése