-28dkg liszt
-20dkg rama
-8dkg porcukor
-2 tojássárgája
-1cs. vanilin cukor,és egy kanál tejföl
Ebből egy jó kis tésztát gyúrok,hűtőben pihentetem pár órát
A formákat kibélelem vele,és pirosodásig sütöm.
2dl tejszínt kemény habbá verem,fél csomag zselatin fixel.Egy kisebb doboz ananászt felkockázok,egy pohár ananászos joghurttal összekeverem,bele a tejszín,és betöltöm a formákba.
8 megjegyzés :
A címéből ítélve elsőre azt hittem, kagylót gyártottál valóban, de most azért látom, hogy mégsem :)
Guszták! (mint mindig)
Áááá,sosem ennék tengeri kagylót,de elkészíteni sem tudom!! :)
Fúúúúúú...szuper habos:))))Elkészítem,nagyon guszta,nagyon tettszik:))))
Szeretem, édik!
Viszem a tésztareceptet az új kosárka formáimhoz!
Nagyon édesek, igazán hívogatóak
Ez aztán finom lehet :)
Jaj de csinosak.... :-)
Megjegyzés küldése