2010. július 9., péntek

ribizlis-vaníliakrémes édesség

A múltkor annyira ízlett mindenkinek,hogy újból el kellett készítenem,de most ribizlisen!(a mazsolákat Zsófi is,én is pöckölgettük kifelé:)).A recept ugyan az:EZ
Annyi a változtatás,hogy a jól megmosott ribizliszemeket porcukroztam,és öntöttem rá egy kis likőrt.Így állt,míg a krém elkészült,akkor szűrőbe öntöttem,a felesleges folyadék lement róla,és így már belekevertem a krémbe.Továbbiakban úgy jártam el,mint a mazsolásnál.
Nagyon finom!!!!!!Barátnőmet ezzel vártam:),ő még dolgozik,én már szabin vagyok:)




11 megjegyzés :

Bianka írta...

Félelmetesen csúcs szuper, tömör gyönyör

Ms. Poppy írta...

Hűűű, és még egyszer: hűűű! Imádnám! Szabadsággal egybekötve meg pláne.:) Kellemes pihenést!

andi írta...

Bianka,már el is fogyott,nagyon finom volt!! :)

andi írta...

Ms. Poppy,köszönöm,most aug. 20-ig itthon leszek!!!! Jól kipihenem magam :)

Juci írta...

Mi az már el is fogyott?
Akkor megint elkéstem!
Pedig akartam kérni egy szeletet.
Írod,hogy szabin vagy és komolyan az
gondolod hogy pihenni fogsz?
Vicceltem!! Kellemes pihenést!

haNa írta...

Régen írtam hozzád kommentet, de most kell...nagyon jól néz ki, ínycsiklandozó, így monitoron keresztül is. Beindultak a Pavlovi reflexeim. :))))

Andi írta...

Jaj de szép!!!

Gizi írta...

Nagyon guszta!!! Nekem jöhet ebből is és a mazsolásból is egy adag.:)))

Livi írta...

Annnnyira szééééép :) Na meg nyílván finom is :)

Macskusz :) írta...

Hova lett a pörkölt? Elfogyott még innen is?

andi írta...

Megettük:)
no és ronda volt a fotó,nem tetszett,majd legközelebb :)