2010. május 12., szerda

cigánypecsenye

Nagyon szeretjük ezt az ételt,gyorsan elkészíthető,csupán az az egy hátránya van,hogy frissen jó,ebből nem lehet másnapra is készíteni...
Fejenként kettő szelet karajt számolok,azt kiklopfolom,sózom,borsozom,lisztbe mártom(lehet paprikás liszt,én borsos lisztbe),és kisütöm forró olajban.Míg ezzel foglalatoskodtam,a fritőzben sült a krumpli.Szalonnát szeleteltem,beirdaltam,és egy serpenyőben csak így magában kisütöttem.Szinte egyszerre lett kész minden,a krumplit a tányérra halmoztam,rá a szelet natur husi,amira tettem zúzott fokhagymát(de csak annak,aki kérte),díszítettem kakastaréjjal,és már kész is volt az ebéd!Családom szerint olyan volt,mintha étteremben ettek volna...kell ennél nagyobb elismerés :)






2 megjegyzés :

Bianka írta...

Hű a férjem azt hiszem nagyon oda lenne :D Imádjuk

Juci írta...

Hát ez fejedelmi ebéd volt!
Egészségetekre!