![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3EkLQYMPU8PdHoZmPE91it5ji85_x6pV1oN7zyPk_T3NTUB8Tl0LZIEvyMc5SEsaFCnULrd_QodRT_g2ewTDtjCzEy5BSVF4ZOKOz0LUwubyD3L9M15mijmGadVjT5m0mxaIMpm88758/s400/2010.05.30.+009a.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLW19KGWHyWawr3Uswu45ukFI4Gkqys8KGF5ACy73Mv-VYGwlCEJHslgp6QG48VT3k1NkjHJLDM0jmJyLHqixX8Z-9LBIQz9jDnFL-01DZie1LVCRWBebzX8DtEnUYeQLnIIyO0Rw5yBo/s400/2010.05.30.+004a.jpg)
- 6 szelet karaj,vagy tarja
- só,bors(durva szines borsot használtam)
- mustár,kevés olaj,,sajt
A husokat szeletelem,kissé átklopfolom,sózom,borsozom,és jó alaposan bekenem mustárral.A tepsit sütőpapírral kibélelem,kissé megolajozom,és beleteszem a husokat,200 fokon készre sütöm(mivel vastagabb hússal dolgoztam,a sütés elején fóliáztam a tepsit.Mikor kész a hús,kiveszem,megszórom sajttal,visszatolom,és rápirítom.Rizzsel kínáltam
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOi6v4tCkgC6EM5dw8aI4GV3hFcAANUS_kP_FKHBjftj9RQpB9AhY7zRDERBpgH78yq_x808fMbV9vqQjbvscFxl2pZA36p6lA5DoLBeo7K2iG-VdueuV7U6m6GFheBXLcfUKps8gEFgE/s400/2010.05.30.+006a.jpg)
5 megjegyzés :
Ne kínozzatok már!! :-))))
A Tied is isteni!!!!
Most vacsoráztam, de jöhet még ebből is :)
Mesés!
Nagyon guszta!!!!! Micsoda jó ötlet, így jobban átjárták az ízek. Legközelebb én is este pácolom be.:)
Megjegyzés küldése