![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFmjBe9S_wx-hhETbNEJ-wsgYzx0B8ngLnjbvrr_-gXq-PCG4cS3H4kLI2WV1DMQ7m7ZBb8N3l0-tgwVu8FLwHYJlYXsFbxIGbBmC97v050tX1iUa9FRyplDppDkvQa3o-5hYqpCBBqoQ/s320/0+509a.jpg)
A sülthús adott volt(tegnapról),így egy gyors borsófőzelék készült (kissé kalandosan,de ez más téma :)
A borsót feltettem főni(szerencsére nagyon zsengét sikerült vennem!),közben elkészítettem a világos fokhagymás rántást(jó sok fokhagyma).Mikor a borsó puha,berántom-melegrántás hideg víz,hideg rántás meleg víz!! -tejet is tettem bele,azzal hígítottam.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTwa9d28ppB09EL5thhTunytDODkyAtVrn3lrdPlO_IfDCtgQLo8yXa9baQ_YatcTzO9KuwXq_MlcpE_9YdCeElhrjpiDNyPd21uxvBgmDPk71cz51Z1cNSAQ8ubNONgIL5l13WsUj5lk/s320/0+596a.jpg)
Fél kiló liszt,kettő tojás,csipet só,cukor,kis szóda,simára keverem,felöntöm annyi szódával,hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen-ne tú híg!! olajat mindig teszek a tésztájába.
(bocs,a képek pont fordítva vannak,de sietek,nem javítom :)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése