![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEvwmZRoG7x0d13hYBcb8eTnvnZsZ45Cj07G-xkZe1BDDhEYyci5xGfykytqlL4X3sKh0SGMw-3Ets_R2nXxLUyq4Jmu1tIS419Wljns2HgOlLp-eaSu_fXz7GmXXgUpd_ETImyyrmsBk/s320/0+436a.jpg)
Amúgy is késésben voltam(olyan jó volt lustálkodni:)
Zöldségleves:
Megtisztítom a zöldeket(répa,zöldség,karaláb,zeller,vöröshagyma,fokhagyma)
Nagyon kevés! zsíron ledinsztelem-ilyenkor meg lehet hinteni kevés liszttel,de én nem tettem-a zöldségeket,mikor szépen kiadta a sárga színét,felöntöm a kívánt mennyiséggel.Sózom,borsozom,ételízesítőt is használok.Mikor már forr(lassan)tettem bele a fagyóból paprikát-imádom az ízét az ételekben-,és zöldborsót.Készre főzöm,és a legvégén beleszaggatom a daragaluskát(tojás,búzadara,só,bors,petrezselyemzöld).
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése