![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguclJPE8tiBJi0F7UFcmUmeeNiTL36ZXPFlDZXZ8gZ3RlzxpzkRY4oPxzF-1VbEKBZYTuv-PPevpt4ivz2XTdmpwU5eFvSqmgckhrvXvF1Gp9gTi5V3OMy-l2TFA4sR3w5enOwfp6g39I/s320/K%C3%A9pkeret+-+2010.02.01+17.38.47+-+(K%C3%A9p+135a).png)
Kell hozzá:
-1 karfiol
-2cs.mozzarella
-tejföl
-vaj
A karfiolt rózsáira szedem,előfőzöm.
Tűzálló tálat kivajazom vékonyan,beleteszem a karfiolt szépen sorban.Sózom,borsozom.Megkenem a tetejét tejföllel,nem vastagon,csak kicsit.Rászeletelem a mozzarellát(szoktam még trappistát is tenni rá,vagy föstölt sajtot,mikor mi van itthon).Sütőben a sajt pirulásáig sütöm,ami úgy 15 perc.(Levet fog engedni)
Szeretem,és mikor diétázok,akkor gyakran sötöm.Sajnos nem vagyok egy nagy zöldség evő :(
1 megjegyzés :
Nagyon fincsi, imádom a karfiolt
Megjegyzés küldése