2011. január 2., vasárnap

sajtos húsrolád

Hozzávlók:
-1kg sertéscomb,só,őrölt bors,3ek. mustár,1 piros pritamin paprika,1csokor újhagyma(metélőt használtam),250g erősebb ízű sajt,olivaolj,fűszerpaprika.
A húst szeletelem,szétnyitom,klopfolom,sózom,borsozom.megkenem mustárralA friss sajtot is a húsra kenem,és ráteszem a kockára aprított paprikát,újhagymát.Feltekerem,rögzítem hústűkkel.A roládokat megkenem olajjal,megszórom kicsit fűszerpaprikával,és alufóliába tekerve sütöm egy órán keresztül,190 fokon.Ekkor leveszem az alufóliát,és szép pirosra sütöm
Pirított burgonyát adtam hozzá,de salátával is kitűnő :)



6 megjegyzés :

Gizi írta...

Nagyon guszta!! Most szívesen megkóstolnám, olyan csalogató.:)

Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok Neked és a Családodnak!!!

Bianka írta...

Nagyon finom lehet, igazán guszta

Juci írta...

Jaj de guszta, kiválóan sikerült!

Dia írta...

Jajj, de ennék belőle egy szeletkét! Nagyon guszta!

zuza írta...

Szeretnem elkesziteni, de lenne egy kerdesem, hogy milyen sajtot kell bele használni? kenos vagy kemeny fajtat? Koszonom

pitypang írta...

kenhető,natúr sajtot használtam,pl.Philadelphia,de bármilyen lehet,sőőőt,ha szereted a túrót,akkor valami kenhetőbb,zsírós túrót is használhatsz:)