![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHW82jDIfuLU-H1LIyorzXsixveoEgl1wcDkX2ZFXSxVirRye25lnqH5oQX6yz6jMEK9WhKhUbl77JVvx9XwlAiyI3qtbpUTL914rjYi5c3CiJkAMZ6MHd78TQ19qShc2rqMyUTtFNdbI/s320/K%C3%A9p+331a.jpg)
Maradt fél fej kelkáposztám,így készítettem egy levest.
Olivaolajon(lehet bármilyen zsiradék)egy fej vöröshagymát ledinszteltem,fűszerpaprika,és a laskára vágott kelkáposszta.Sózom,borsozom,majoranna,felöntöm csontlével(vagy vízzel,én így tettem).
Mikor a káposzta puha,tejföllel behabarom (az eredeti recept zsemleszínű rántást ír,és utána bele a tejföl,de nem akartam annyi zsírt,ezért habartam,és így is tökéletes)
A virslit felkarikázom,kicsit megpirítom serpenyőben,és mehet a levesbe(bele lehet tenni csak úgy simán is,minek annyi zsír!!)
2 megjegyzés :
Gusztusos nagyon a leveskéd.
Na a blogruhádról ne is beszéljünk,nagyon szép!!!!
:) még változtatgatom :)
szeretjük ezt a levest,mégis olyan ritkán főzöm :(
Megjegyzés küldése