![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIuilkogLyqPJhZdJxFMAtn1ZnGVYFAM9FNVGU7zOZLpDNGhl9pEbb33J6MB424dHPu3b6nyNm9z0sckQUDGlNV6inBLgDsJstvJX297oErQawgZc7m25GhmlOOJbyUA2yLa7jQ_ai7qM/s320/0+001a.jpg)
A húst felkockázom,zsiradékon lesütöm.
(lehet szeletben is elősütni)-kiveszem a húst,a visszamaradó zsiradékon kevés hagymát lepirítok,rádobom a gombát,fűszerezem borsal,sóval,petrezselyemmel.Mikor a gomba megpuhult,behabarom tejszínnel,utánízesítem.
A gombát össze is lehet mixelni,és úgy behabarni.
(nem szeretem a gombát!)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése