Az utóbbi időben csupa ripsz-ropsz kajákat készítek.De szerintem ilyen is kell,aki dolgozik,nem ér rá naphosszat a konyhában időzni.
Egy kiló gombát(csiperke)megtisztítottam,szeleteltem.Egy fej vöröshagymát finomra vágtam,zsiradékon lepirítottam,félrehúzom,teszek rá fűszerpaprikát 2-3 kanállal,kis vizet öntök rá,és visszapirítom zsírjára.Akkor rá a gomba,kis víz,só bors,fokhagyma,és negyed óra alatt kész is.Csípősen készítettem,szintén Zsófi kóstolt,mert még mindig nem eszek gombát :).Azt mondták,isteni volt!
Egy kiló gombát(csiperke)megtisztítottam,szeleteltem.Egy fej vöröshagymát finomra vágtam,zsiradékon lepirítottam,félrehúzom,teszek rá fűszerpaprikát 2-3 kanállal,kis vizet öntök rá,és visszapirítom zsírjára.Akkor rá a gomba,kis víz,só bors,fokhagyma,és negyed óra alatt kész is.Csípősen készítettem,szintén Zsófi kóstolt,mert még mindig nem eszek gombát :).Azt mondták,isteni volt!
7 megjegyzés :
Nagyon guszta,szép színe van:)
Szeretjük, de mivel galuskával esszük, így lustaságból ritkán készítek...
Niki,jó a paprikám :) :-)
Dia,úgy kellett volna,de begyorsítottam(és kényelmesebb is volt:))!!
Fenséges :)
Mi viszont tésztával esszük, mert lusták vagyunk, így ha kérhetek :)
Ripsz-ropsz kérhetek belőle??? Nagyon guszta!!!! Te nem szereted a gombát? Tejfölösön szoktam készíteni, úgy is fincsi.
Ejnye, ez mennyei lehet! Én speciál oda vagyok a gombáért, és már nem is tudom mióta készülődök gombás ételt főzni. Ez tömény gombaélvezet, jó hogy eszembejuttatad! :)
Guszta guszta, haaammmm.
Hű de gusztusos így pirosan, de tejfölösen is nagyon szeretem!!!
Megjegyzés küldése