2010. május 30., vasárnap

mustáros-sajtos tarja

Tegnap láttam Gizinél így elkészítve a karajt.Nekem tarja volt kéznél,gondoltam,az is jó lesz.Jó lett.Úgy elfogyott,egy morzsa sem maradt
Csupán annyit variáltam,mivel sokáig fent voltam,már az este szeleteltem,klopfoltam,sóztam,borsoztam,jól bemustároztam,és tepsistől a hűtőbe tettem,reggel csak a sütőbe kellett tessékelnem,és még pácolódott is :)
  • 6 szelet karaj,vagy tarja
  • só,bors(durva szines borsot használtam)
  • mustár,kevés olaj,,sajt

A husokat szeletelem,kissé átklopfolom,sózom,borsozom,és jó alaposan bekenem mustárral.A tepsit sütőpapírral kibélelem,kissé megolajozom,és beleteszem a husokat,200 fokon készre sütöm(mivel vastagabb hússal dolgoztam,a sütés elején fóliáztam a tepsit.Mikor kész a hús,kiveszem,megszórom sajttal,visszatolom,és rápirítom.Rizzsel kínáltam





5 megjegyzés :

Dia írta...

Ne kínozzatok már!! :-))))

Andi írta...

A Tied is isteni!!!!

Bianka írta...

Most vacsoráztam, de jöhet még ebből is :)

Juci írta...

Mesés!

Gizi írta...

Nagyon guszta!!!!! Micsoda jó ötlet, így jobban átjárták az ízek. Legközelebb én is este pácolom be.:)