Tegnap láttam Gizinél így elkészítve a karajt.Nekem tarja volt kéznél,gondoltam,az is jó lesz.Jó lett.Úgy elfogyott,egy morzsa sem maradt
Csupán annyit variáltam,mivel sokáig fent voltam,már az este szeleteltem,klopfoltam,sóztam,borsoztam,jól bemustároztam,és tepsistől a hűtőbe tettem,reggel csak a sütőbe kellett tessékelnem,és még pácolódott is :)
Csupán annyit variáltam,mivel sokáig fent voltam,már az este szeleteltem,klopfoltam,sóztam,borsoztam,jól bemustároztam,és tepsistől a hűtőbe tettem,reggel csak a sütőbe kellett tessékelnem,és még pácolódott is :)
- 6 szelet karaj,vagy tarja
- só,bors(durva szines borsot használtam)
- mustár,kevés olaj,,sajt
A husokat szeletelem,kissé átklopfolom,sózom,borsozom,és jó alaposan bekenem mustárral.A tepsit sütőpapírral kibélelem,kissé megolajozom,és beleteszem a husokat,200 fokon készre sütöm(mivel vastagabb hússal dolgoztam,a sütés elején fóliáztam a tepsit.Mikor kész a hús,kiveszem,megszórom sajttal,visszatolom,és rápirítom.Rizzsel kínáltam
5 megjegyzés :
Ne kínozzatok már!! :-))))
A Tied is isteni!!!!
Most vacsoráztam, de jöhet még ebből is :)
Mesés!
Nagyon guszta!!!!! Micsoda jó ötlet, így jobban átjárták az ízek. Legközelebb én is este pácolom be.:)
Megjegyzés küldése